Сьогодні стартує Тур де Франс-2017

Сьогодні стартує Тур де Франс-2017

Укрінформ
Головні фаворити – Фрум, Порт і Кінтана. 

Сьогодні в німецькому Дюссельдорфі стартує найпрестижніша велогонка світу – «Тур де Франс». Про це повідомляє Укрінформ.

Сьогодні велопрофі змагатимуться в гонці на час, а завтра «Тур» вирушить до Бельгії і транзитом через Люксембург дістанеться Франції. Традиційно доля гонки має вирішитися в горах (буде 5 складних гірських етапів), а на передостанньому етапі в Марселі велосипедисти поїдуть ще одну гонку на час.

Головні фаворити гонки – британець Кріс Фрум (триразовий переможець «Тура»), колумбієць Наїро Кінтана, іспанець Алехандро Вальверде, австралієць Річі Порт. На думку букмекерів, Фрум – головний претендент на перемогу в генеральній класифікації. Ставка на його перемогу – 2.1. Далі йдуть Порт – 3.1, Кінтана – 7.2.   

Читайте також: Гривко буде єдиним українцем на Тур де Франс-2017

Також не варто відкидати можливості знаменитого іспанця Альберто Контадора. Колись найсильніший велогонщик світу проводить млявий сезон в новій команді, але його досвід і сила в горах можуть створити сенсацію. Також здатні поборотися за місця на подіумі француз Ромен Барде, італієць Фабіо Ару, данець Якоб Фульсанг.

Україну на «Тур де Франс»-2017 представлятиме Андрій Гривко, який виступає за команду «Астана». Для нього це десятий «Тур». За словами Гривка, його мета – перемогти на одному з етапів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-