Хацкевич: Останнім на збір в Австрію прилетить Мораес

Хацкевич: Останнім на збір в Австрію прилетить Мораес

Укрінформ
Головний тренер футболістів київського "Динамо" Олександр Хацкевич розповів про плани команди на стартову частину австрійського збору.

За його словами, повністю команда буде "укомплектована" на зборі на початку липня, коли прилетить бразилець Мораес, повідомляє офіційний сайт "біло-синіх"

"Віда вже в дорозі, сьогодні увечері він прибуде до нашого готелю, а завтра очікується приїзд Гонсалеса. Останнім, у перших числах липня, до збору приєднається Мораес. До 30 червня, тобто до першої контрольної гри, ми готуватимемося в режимі двох тренувань на день. У нас запланована як аеробна робота, так і силова. Але в основному, звичайно, ми вже більше зосередимося на роботі над тактикою, над командними діями. Як ви знаєте, у нас заплановано шість контрольних ігор, тому друга частина збору буде направлена більше на тактику ", - зазначив тренер.

Він також поінформував, що травмований форвард команди Артем Кравець 2 липня полетить до Сербії на реабілітацію.

"Ми порадилися із лікарями і вирішили, що Артем поки залишається у Києві, а другого числа полетить на реабілітацію до Сербії. Там він також  працюватиме у дворазовому режимі, закачувати голеностоп, а 10 липня повернеться до України", - сказав Хацкевич.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-