Промоутер Джошуа: Внутрішній голос каже, що бій-реванш Ентоні з Кличком відбудеться

Промоутер Джошуа: Внутрішній голос каже, що бій-реванш Ентоні з Кличком відбудеться

Укрінформ
Едді Гірн, який представляє інтереси чемпіона світу за версіями WBA, IBF та IBO у суперважкій вазі Ентоні Джошуа, сподівається на те, що матч-реванш між його підопічним та українцем Володимиром Кличком відбудеться.

Щоправда, для цього, за словами промоутера, необхідно влаштувати "щось особливе", повідомляє Klitschko-brothers.com

"Ймовірно, нам залишилося близько двох тижнів до прийняття командою Кличка рішення. Інтерес до матчу-реваншу справді величезний: у нас були пропозиції з Нігерії, Китаю, Лас-Вегаса. Якщо ми запропонуємо, наприклад, поєдинок у Лас-Вегасі на MGM Grand, який принесе більше, ніж перший бій, упевнений, що Володимир погодиться ще раз зустрітися із Джошуа. З Ентоні інша ситуація. Свою кар'єру у професіоналах він розглядає як подорож довжиною у вісім-десять років, проводячи по два бої на рік. Поєдинок на "Вемблі" був для Ентоні початком, тоді як Кличко вже підходить до завершення боксерської кар'єри. У будь-якому випадку нам потрібно зробити щось особливе, а це вимагає часу. Однак, моє внутрішнє відчуття підказує, що цей бій відбудеться", - заявив Гірн.

Нагадаємо, перший поєдинок між Джошуа та Кличко пройшов у Лондоні на "Вемблі" 29 квітня нинішнього року і завершився перемогою британця нокаутом в 11-му раунді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-