Ребров: Хочу працювати там, де ставлять максимальні завдання

Ребров: Хочу працювати там, де ставлять максимальні завдання

Укрінформ
Український тренер хоче здобувати трофеї з «Аль-Ахлі». 

Сергій Ребров пояснив, чому вирішив працювати в Саудівській Аравії і став головним тренером клубу «Аль-Ахлі». Про це він розповів «Команда №1».

«Мені подзвонив один з українських агентів і сказав, що існує інтерес цього клубу. Звичайно, спочатку я не особливо розглядав подібні пропозиції, було бажання попрацювати в Європі, але після бесіди з президентом клубу ситуація змінилася.

Перший раз ми розмовляли близько години, мене вразили його знання, питання, які він мені ставив. Через кілька днів він набрав мене ще раз - і ми знову говорили цілу годину. Така зацікавленість не могла не підкупити. Взаємини з президентом дуже важливі, і у нас вони вже налагодились. Мене підкупило бажання керівників розвивати клуб.

Перед нами поставлені найвищі завдання. Інакше я б не вибрав цю команду. Можна було піти в команду без завдань в Європі, набити там гулі, як того багато хто хотів, але це трохи інший рівень. Я хочу працювати там, де ставляться максимальні завдання.

Вивчив про «Аль-Ахлі» все, що міг. Подивився відразу кілька матчів з його участю. Знав історію. Знав, що клуб бореться за найвищі місця в національному чемпіонаті. Знав, що команда вийшла в чвертьфінал азіатської Ліги чемпіонів.

Мій основний заробіток полягає не в тому контракті, який я підписав, а в тому, що нам вдасться виграти. Для мене це важливо», - сказав Ребров.

Нагадаємо, що Сергій Ребров не став поновлювати контракт з київським «Динамо». Він уклад угоду з провідним клубом Саудівської Аравії – «Аль-Ахлі». Зарплата Реброва в новому клубі сягатиме близько 2,4 млн євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-