"Динамо" заявило, що "Приватбанк" продовжує блокувати кошти

Укрінформ
"Динамо" спростувало заяву Нацбанку України про відсутність блокувань коштів клубу в "Приватбанку".

Київський клуб заявив, що 15-16 червня 2017 року "Приватбанк" повторно зупинив надання клубу кредитних траншів, які гарантуються за депозитом.

"НБУ поширює в мас-медіа інформацію про нібито одержання футбольним клубом повного банківського обслуговування в ПАТ КБ "Приватбанк". В свою чергу ТОВ ФК "Динамо" Київ" наполягає на тому, що банківські послуги не надаються в необхідному обсязі, оскільки клуб позбавлений доступу до кредитних траншів, які є основним джерелом його фінансування.

На сьогодні ТОВ ФК "Динамо" Київ" на адресу "Приватбанку" направлена заявка на отримання кредитних ресурсів, які вкрай необхідні для:

виплати заробітної плати гравцям і працівникам клубу за травень місяць;

своєчасних розрахунків з виконавцями робіт по реконструкції стадіону "Динамо" ім. В.Лобановського, що здійснюються в рамках підготовки до проведення фіналу одного з найпрестижніших клубних турнірів континенту – серед жіночих футбольних команд – Ліги чемпіонів 2017/2018, яка включає в себе заміну трибун, бігових доріжок, зеленого газону;

функціонування всієї інфраструктури Клубу та ін.", - йдеться в повідомленні прес-служби ФК "Динамо".

"Приватбанк" пояснює свої дії забороною НБУ на операції з особами, які внесені до переліку пов'язаних з попередніми акціонерами, при цьому рішення НБУ про зв'язок клубу з "Приватбанком" було скасовано судом ще 20 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-