Не хотілося б, щоб

Не хотілося б, щоб "Металіст 1925" постраждав через своїх фанів - Макаров

Укрінформ
Президент Професіональної футбольної ліги Сергій Макаров вважає, що "Металіст 1925" зайняв адекватну позицію щодо своїх уболівальників після інциденту в фінальному матчі аматорського чемпіонату і не пустити клуб у другу лігу – занадто сурове покарання.

"Дійсно, на клуби ПФЛ чекає голосування при прийомі "Металіста 1925". В принципі, навіть при наявності атестата клуб можуть не пустити до другої ліги, тому що саме клуби приймають рішення про входження іншого клубу до складу ПФЛ.

Не хотілося б, щоб це відбулося, і харківський клуб постраждав через своїх фанатів. Мені здається, що не пустити "Металіст 1925" - це занадто жорстке рішення. Тим більше, клуб зайняв досить адекватну позицію, судячи з їх відкритого звернення.

Це питання ми будемо обговорювати. Завтра у нас конференція, буде попереднє обговорення. Але є інші методи для покарання клубу. Напевно, відразу включати важіль у вигляді недопуску до змагань - це занадто", - цитує Макарова XSPORT.

Нагадаємо, що поєдинок "Агробізнес" (Волочиськ) – "Металіст 1925" (Харків) відбувся 19 червня на столичному НСК "Олімпійський" і був достроково закінчений через масову бійку футбольних фанатів.

Фото: dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-