Призначення Хацкевича сприйняв з оптимізмом – Артем Кравець

Призначення Хацкевича сприйняв з оптимізмом – Артем Кравець

Укрінформ
Нападник київського футбольного клубу "Динамо" Артем Кравець прокоментував своє повернення після піврічної оренди в іспанській "Гранаді".

"Орендою в "Гранаді" задоволений. Коли я йшов в цю команду, то розумів, що я не є основним нападаючим "Динамо", і не отримаю достатньо ігрової практики. А в "Гранаді" я провів багато матчів в чемпіонаті Іспанії, забив м'ячі, віддав гольові передачі. Єдине, в кінці сезону трохи завадили травми, через які вибув з ладу. Але в цілому, період, проведений в "Гранаді", оцінюю позитивно.

"Динамо" завжди було і залишається моєю рідною командою. З ранніх років мріяв грати тут, і тому радий, що знову сюди повернувся. В черговий раз буду намагатися грати за клуб якомога частіше і допомагати рідній команді. Готовий до боротьби за місце в основному складі.

В Україну я повернувся ще до закінчення чемпіонату країни, так що встиг поспілкуватися з Сергієм Станіславовичем. Можу сказати, що на той момент передумов для того, що він піде, не було. Але, напевно, таким вже було спільне рішення президента клубу і головного тренера...

Ну а призначення Хацкевича сприйняв з оптимізмом. Уже спілкувався з новим наставником, і було дуже приємно почути від нього слова про те, що він на мене розраховує - це, безумовно, надихає перед початком підготовки до нового сезону. Сподіваюся, що у нового тренерського складу "Динамо" все вийде", - цитує Кравця Dynamo.kiev.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-