Жіночий Євробаскет-2017: Холопов незадоволений другою половиною гри проти Чехії

Жіночий Євробаскет-2017: Холопов незадоволений другою половиною гри проти Чехії

Укрінформ
Наш тренер похвалив команду за вдалу гру під кільцем. 

Головний тренер жіночої збірної України Володимир Холопов після перемоги своєї команди в стартовому матчі Євробаскету-2017 над Чехією (59:47) розділив гру на дві частини. За його словами, другу частинку українки провели істотно гірше, проте зуміли здобути перевагу над сильним суперником. Про це повідомляє XSport.

«Ми провели сьогодні гру, яка розділилася на дві частини. Перша частина - це була половина гри, де у нас все виходило, і ми забили багато очок, друга частина - це половина, де, як у мене склалося враження, ми намагалися зберегти різницю в рахунку замість того, щоб зробити її більшою.

Часто в мене запитують, яка різниця в роботі з чоловіками і жінками. Напевно, це одна з частин, коли ти не можеш повністю спрогнозувати ситуацію. Ти начебто повністю контролюєш матч, граєш добре, але настає якась секунда, і все може зруйнуватися. За третю чверть ми здобули тільки чотири очки, але я вдячний своїм гравцям за те, що вони віддавалися в кожному ігровому моменті.

Ми виграли у команди, яка перевершувала нас в зрості і потужності під кільцем. Це підтвердило те, що я завжди кажу: м'яч підбирає не той гравець, який вище, а той, який йде на підбір», - сказав Холопов.

Наступний свій матч на чемпіонаті команда Володимира Холопова зіграє 17 червня проти фаворита турніру – збірної Іспанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-