Можу боротися за найвищі місця чемпіонату світу - Письменська

Можу боротися за найвищі місця чемпіонату світу - Письменська

Укрінформ
Золота медалістка чемпіонату Європи-2017 зі стрибків у воду Анна Письменська поділилась враженнями від дебютної участі в дорослих чемпіонатах.

"Це моя перша медаль в особистій першості на дорослих чемпіонатах. Для мене це дуже несподівано, але в той же час приємно. Я почала частіше слухати тренера і працювати, і це винагороджується. Я просто працювала і нічого не чекала натомість. А ще сюди приїхали мої батьки. Може, завдяки їм я впевненіше себе почувала.

Вважаю, що 90 відсотків стрибків у мене вийшли. На інших суперниць я не дивилася, зосередившись на своїх стрибках. Зрозуміла, що перемогла, коли виконала 6-й стрибок і побачила, що мій тренер посміхається.

Головний старт сезону - чемпіонат світу. Там буде складно, але шанси є у всіх і завжди. Навіть з нинішньої моєю програмою думаю, що можу боротися за найвищі місця. Але один стрибок я збираюся все-таки ускладнювати", - цитує Письменську XSPORT

Нагадаємо, у четвертий день чемпіонату Європи-2017 зі стрибків у воду, 15 червня, який проходить на арені київського палацу водних видів спорту "Ліко", Анна Письменська стала володарем золотої медалі в індивідуальних стрибках з 3-метрового трампліну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-