Україна перша у медальному заліку після чотирьох днів змагань у Києві

Україна перша у медальному заліку після чотирьох днів змагань у Києві

Відео
Укрінформ
Четвертий день чемпіонату Європи зі стрибків у воду, який проходить на арені київського палацу водних видів спорту "Ліко", приніс Україні чотири нагороди і зробив її першою в медальному заліку.

Олександр Горшковозов (Луганськ) та Максим Долгов (Запоріжжя) вибороли у четвер, 15 червня, золоті медалі у синхронних стрибках з 10-метрової вишки.

Анна Письменська стала володарем золотої медалі в індивідуальних стрибках з 3-метрового трампліну. У цій же дисципліні Анастасія Недобіга завоювала "бронзу".

Таким чином, в активі збірної України вже 7 нагород - три золоті, дві срібні та дві бронзові. Друге місце у медальному заліку на цьому етапі посідає збірна Великої Британії (2 золоті нагороди і 1 бронзова), третє – Франція (1 золота і 1 бронзова).

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав призерів на прес-конференції збірної України та побажав спортсменам подальших успіхів:

- Сьогодні ми пишаємося таким виступом. Дійсно, рідні стіни допомагають і додатково приносять великі хвилювання. Те, що зробили дівчата і хлопці, я впевнений, це дуже великій крок уперед психологічно для їх майбутнього, для нового олімпійського сезону. Кожен рік проходить дуже швидко і ми не помітимо, як вже розпочнуться Олімпійські ігри-2020. Тому я вас вітаю, поздоровляю, пишаюсь вами. Дуже гордий за сьогоднішній день і впевнений, що і в майбутньому ви будете нас радувати. Успіхів вам і перемог!

Відео прес-конференції:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-