Я розумів, що не маю права на помилку - Ілля Кваша

Я розумів, що не маю права на помилку - Ілля Кваша

Укрінформ
Золотий призер чемпіонату Європи-2017 зі стрибків у воду Ілля Кваша зізнався, що був дуже злим під час переможного для себе фіналу.

"Мене ковбасило перед фіналом. Це були змішані почуття, які мені допомогла подолати мій тренер. Тетяна Мар'янко сказала: "Відпусти все і стрибай собі на втіху". Те ж мені казала і дружина Ілона. Після фінального стрибка, коли я стрибнув балів на 8, я вже зрозумів, що золота медаль наша і мене відпустило, а до останнього стрибка я був дуже злий, зосереджений.

Кожну медаль доводиться вигризати. До останнього стрибка була інтрига і я розумів, що не маю права на помилку, тому кожен стрибок я намагався робити максимально чітко. Найбільше я переживав з приводу другого стрибка, який у мене найскладніший - з коефіцієнтом 3.3. Я трохи змазав його, але в цілому виконав гідно і цього сьогодні виявилося достатньо", цитує Квашу XSPORT.

Нагадаємо, спортсмен з Миколаєва Ілля Кваша виборов у середу, 14 червня, золоту нагороду в індивідуальних стрибках з метрового трампліну на чемпіонаті Європи, який проходить на арені київського палацу водних видів спорту "Ліко", і став дев'ятикратним чемпіоном континенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-