Чемпіонат Європи зі стрибків у воду: Письменська змагатиметься за медалі на трампліні

Чемпіонат Європи зі стрибків у воду: Письменська змагатиметься за медалі на трампліні

Укрінформ
Інші українські претенденти на п’єдестал – пара Горшковозов – Долгов. 

У Києві триває чемпіонат Європи зі стрибків у воду. Сьогодні, 15 червня, розіграють чергові два комплекти нагород. Про це повідомляє Укрінформ.

О 16:30 розпочнеться фінал у синхронних стрибках з вишки серед чоловіків.  Україну представлятимуть Олександр Горшковозов і Максим Долгов. Нагадаємо, що 26-річний Горшковозов вже виборов на цьому чемпіонаті «срібло» у командних змаганнях. Серед претендентів на медалі він і цього разу.

О 18:00 жінки розіграють медалі  в стрибках з 3-метрового трампліну. Тут вболіватимемо за Анастасію Недобєгу та Анну Письменську. Нагадаємо, що Письменська більше відома у синхронних стрибках, у яких вона разом з Оленою Федоровою чотири рази виборювала медалі на європейських першостях. В Києві 26-річна Письменська спробує потрапити в призери і в індивідуальних змаганнях.  

Нагадаємо, в активі збірної України на київському чемпіонаті вже чотири медалі. «Золото» Іллі Кваші на метровому трампліні. Два «срібла». Дует Вікторія Кесар - Олександр Горшковозов виграв срібні медалі в командних змаганнях, а потім Кесар і Станіслав Оліферчик стали срібними призерами в міксті. І «бронза» нашої пари у складі Валерії Люлько і Софії Лискун в синхронних стрибках на 10-метрової вишки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-