Міжнародний союз ковзанярів може відібрати у Росії чемпіонат Європи

Міжнародний союз ковзанярів може відібрати у Росії чемпіонат Європи

Укрінформ
Це може статися після закінчення аналізу даних з доповіді голови незалежної комісії Всесвітнього антидопінгового агентства.

Міжнародний союз ковзанярів (ISU) залишає за собою право перенесення або скасування чемпіонату Європи з фігурного катання, який повинен пройти в Москві з 15 по 21 січня 2018 року. Про це повідомляє СЕГОДНЯ.ua.

За повідомленням прес-служби ISU, це може статися на підставі аналізу даних з доповіді голови незалежної комісії Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) Річарда Макларена, який ще не закінчений.

Таке рішення було прийнято в ході засідання ради ISU в Амстердамі. У документі зазначається, що право на проведення ЧЄ-2018 було надано Москві до публікації доповіді Макларена і організація залишає за собою право на скасування або перенесення турніру через дані, що містяться в доповіді, а також на підставі серйозних обставин іншого характеру.

Нагадаємо, що після публікації доповіді Макларена Міжнародний олімпійський комітет рекомендував профільним міжнародним федераціям з зимових видів спорту відмовитися від проведення змагань на території РФ на час розслідування допінгових скандалів.

Фото: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-