Алі Башир: бої проти Паркера і Вайлдера -  хороший хід для Кличка

Алі Башир: бої проти Паркера і Вайлдера - хороший хід для Кличка

Укрінформ
Другий тренер екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка Джеймс Алі Башир в інтерв'ю Boxing Beats And Rhymes сказав, що він не хотів би, щоб український боксер поспішав із боєм-реваншем проти Ентоні Джошуа у разі продовження кар’єри.

"Вайлдер мені не подобається тим, що він перестав рости, перестав розвиватися. Він покладається тільки на свої фізичні дані і силу удару. Ви дивилися його недавнє відео "бою з тінню"? Мене воно абсолютно не вразило. Цілковито. Навіть в цьому відео помітні речі, які потребують негайної корекції. Тому, якщо Вайлдер з його нинішнім технічним арсеналом вийде на Ортіса, Джошуа або Кличка, вони з легкістю скористаються цими його помилками.

Мені ж особисто хотілося б, щоб з Вайлдером провів бій Володимир Кличко. Хоча я думаю, що він націлений на реванш з Джошуа. Я вважаю, що зі стратегічної точки зору для Володимира було б правильно провести спочатку бої з Паркером і Вайлдером, а вже потім виходити на реванш з Ентоні Джошуа.

Так, я розумію, які гроші маячать на горизонті за реванш з Джошуа, але я вважаю, що бої з Паркером і Вайлдером дадуть Володимиру перепочинок - це був би хороший хід. А вже потім можна повертатися і до Джошуа - адже він нікуди не дінеться, за цей час його ніхто не поб'є", -  цитує Джеймса Алі Башира Boxing News

Фото: klitschko-brothers.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-