Подамо заявку на проведення в Києві чемпіонату світу серед юніорів - Лисов

Подамо заявку на проведення в Києві чемпіонату світу серед юніорів - Лисов

Укрінформ
Президент Федерації стрибків у воду України Ігор Лисов, натхненний прикладом чемпіонату Європи, який стартував 12 червня у Києві, вважає, що наступним великим турніром у столиці може стати юніорський чемпіонат світу.

"Я знаю думку багатьох наших гостей і вважаю, що нам вдалося створити свято для України і для всієї Європи. Я не думав, що на змагання прийде так багато уболівальників. За оцінкою технічної комісії Європейської федерації ми зробили максимум, і цей чемпіонат стане одним з кращих в Європі за останні кілька років.

Вітаю Олександра Горшковозова і Вікторію Кесар з тим, що вони боролися до кінця і завоювали медалі. Я бажаю українській збірній, щоб у нашій акваарені пролунав гімн України, а зі свого боку ми проведемо роботу над помилками по організації і, думаю, що подамо заявку на проведення в Києві чемпіонату світу серед юніорів. Це питання буде вирішене в липні у Будапешті", - цитує Лисова XSPORT.

Нагадаємо, що у перший день чемпіонату Європи зі стрибків у воду збірна України завоювала срібну нагороду в командній дисципліні.

     

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-