Приємно, що я не підвів людей - Бєсєдін

Приємно, що я не підвів людей - Бєсєдін

Відео
Укрінформ
Форвард збірної України Артем Бєсєдін поділився враженнями після дебютного голу в складі національної збірної команди з футболу у поєдинку Фінляндія – Україна (1:2).

"У першому таймі більше було боротьби, але добре що забили два м'ячі і довели матч до логічного завершення. Спасибі уболівальникам, що приїхали нас підтримати. Вітаю фанів з перемогою.

Що говорив Шевченко перед заміною? Вийти, нав'язати боротьбу, зачепитися за м'яч. Я виходив, коли ми вигравали 1:0, і завдання у мене було створювати небезпечні моменти біля воріт Фінляндії. Але ми пропустили гол і добре, що швидко забили.

Як вдалося забити? Десь чуття допомогло - я ж нападник і повинен забивати. Я відчув момент, опинився в потрібному місці. Гол за збірну - це найприємніше, що може бути. Голи за клуб - це одне, а за головну команду країни - зовсім інше. Тим більше йдеш і прагнеш до цього. Приємно, що я не підвів людей, які мене сюди викликали і довірили місце на полі, дали шанс", - цитує Бєсєдіна XSPORT

Відео голу Артема Бєсєдіна:

Нагадаємо, поєдинок Фінляндія – Україна (1:2) відбіркового циклу до чемпіонаті світу-2018 з футболу відбувся 11 червня на стадіоні "Ратіна" у Тампере.

М’ячі в українській збірній забили  Євген Коноплянка (на 51-й хв.), Артем Беседін (75); у фінів - Йоель Пох'янпало (72).

Фото: dynamomania.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-