Ролан Гаррос-2017: Букмекери не вірять у Ваврінку

Ролан Гаррос-2017: Букмекери не вірять у Ваврінку

Укрінформ
Сьогодні у чоловічому фіналі зустрінуться Рафаель Надаль та Станіслас Ваврінка. 

Сьогодні в Парижі відбудеться фінальний матч чоловіків на турнірі Великого шолома – «Ролан Гаррос». За титул посперечаються головний фаворит Рафаель Надаль з Іспанії та швейцарець Станіслас Ваврінка. Про це повідомляє Укрінформ.

Букмекери вважають, що четверта ракетка світу Надаль беззаперечний фаворит фіналу. На цьому турнірі він демонструє фантастичний теніс. Ставка на його перемогу мізерна – 1.18. Коефіцієнт на перемогу Ваврінки (хоч він і третій у рейтингу АТР) - 5. Бажаючим заробити на перемозі Надаля, можна хіба що порадити поставити на точний рахунок. 3:0 за сетами на користь Надаля оцінили в 2.1.

31-річний Надаль сьогодні може вдесяте перемогти на «Ролан Гаррос». Нічого подібного в історії тенісу ще не було. В активі 32-річного Ваврінки це четвертий вихід у фінал турніру Великого шолому. Попередні три фінали швейцарець виграв. Серед них і перемога на «Ролан Гаррос»-2015. В 2014 році суперники вже зустрічались у фіналі турніру Великого шолома. Це було на Australin Open і тоді переміг Ваврінка.

Нагадаємо, що у півфіналах Надаль розгромив Домініка Тіма 6:3, 6:4, 6:0. А Ваврінка лише в п’яти сетах здолав першу ракетку світу Енді Маррея 6:7, 6:3, 5:7, 7:6, 6:1. Початок фінального матчу о 16:00. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-