Мрії збуваються – Юлія Левченко

Мрії збуваються – Юлія Левченко

Відео
Укрінформ
Українська стрибунка у висоту Юлія Левченко після дебютної перемоги на етапі Діамантової ліги в Римі поділилася своїми враженнями та подякувала свого тренера.

"Відчуття були дуже хороші, тому не хотілося втрачати можливість, я хотіла проявити себе. Метою був хороший результат, для початку сезону це якраз золота середина. Тим більше, головну мету я виконала - норматив на чемпіонат світу в Лондоні. Звичайно, конкуренція в Україні на високому рівні, але, вже маючи в кишені норматив, мені легше продовжувати сезон.

Я була в секторі з найсильнішими стрибунами, тут були і олімпійська чемпіонка Рут Бетія, і срібна медалістка Олімпіади в Ріо з Болгарії, і діюча чемпіонка світу Марія Ласіцкене. Для мене колись було великою мрією потрапити в таку компанію, і мені це вдалося.

І разом з хвилюванням, яке є невід'ємною частиною змагань, я отримувала колосальне задоволення! Мрії збуваються! Зараз сезон тільки починається, змагань ще достатньо, тому потрібно правильно розраховувати свої сили і рухатися до мети.

Я хочу подякувати своєму тренеру Ірині Григорівні, яка знає, як нас налаштувати на потрібний лад, її робота часто залишається за лаштунками, але кожен мій стрибок - її рук справа", - цитує Левченко XSPORT.

Нагадаємо, 8 червня Юлія Левченко  стала бронзовою призеркою четвертого етапу Діамантової ліги у Римі. У стрибках у висоту українська легкоатлетка побила власний рекорд сезону, подолавши планку на висоті 1 м 94 см.

Виступ Юлії Левченко:

Фото - Instagram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-