Президент «Вереса»: Завдання на сезон – потрапити у першу шістку

Президент «Вереса»: Завдання на сезон – потрапити у першу шістку

Укрінформ
Олексій Хахльов каже, що через рік його команда боротиметься за єврокубки.

Президент «Вереса» з Рівного Олексій Хахльов ставить перед командою високі цілі вже в перший сезон в УПЛ. Про це він розповів в інтерв'ю «Рівне FM», цитує Sport Arena.

«Перед командою стоїть завдання вже в перший сезон потрапити до першої шістки, а вже на наступного сезону ставитимемо завдання кваліфікуватися в єврокубки, щоб через два роки грати в Лізі Європи на своєму стадіоні. Погоджений бюджет з нашим основним інвестором становить 40 мільйонів гривень. Цей бюджет відповідає завданням, які ставляться перед клубами.

Зараз йде активна робота над посиленням, у нас дуже широкий список потенційних новачків. Уже 20 червня збереться розширений список гравців. Думаю, в цій обоймі будуть прізвища, які здивують багатьох», - сказав Хахльов.

Про посилення команди розповів і головний тренер «Вереса» Юрій Вірт: «Зміни будуть великі, тому що однозначно необхідно посилювати команду. Продовжили контракти тільки з десятьма гравцями, тому зараз ми в активному пошуку. Спілкуємося з агентами і футболістами. Посилення нам необхідно - від воротаря до нападника».

Нагадаємо, «Верес» з Рівного замінив в УПЛ чернігівську «Десну». Клуб з Чернігова фінішував в чемпіонаті першої ліги вище «Вереса», але йому не видали аттестат через проблеми з фінансовою звітністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-