Леннокс Льюїс радить Джошуа проводити бої за кордоном

Леннокс Льюїс радить Джошуа проводити бої за кордоном

Укрінформ
Чемпіон XXIV Олімпійських ігор у ваговій категорії понад 91 кг британський боксер Леннокс Льюїс радить чемпіонові світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа завойовувати фанатів по всьому світу.

Легендарний британець, якому свого часу довелося пройти через певні труднощі під час перших поєдинків у США, порадив співвітчизнику проводити бої за кордоном. Про це повідомляє XSPORT.  

"Як на мене, якщо ти є чемпіоном світу, то повинен битися в усіх куточках планети. Це розвиває тебе і як боксера, і як особистість. Можна мати гарну підтримку у Великій Британії, потім приїхати в США, а тебе там ніхто не знає. Тому потрібно завойовувати публіку і там. Важливо битися за межами будинку. Це історична річ. Мохаммед Алі проводив бої в Африці, і моєю метою також було битися в Африці, що я і зробив.

Зараз, куди б я не приїхав, у мене скрізь є фанати. На самому початку, коли я тільки починав боксувати в Америці, мене часто освистували, тому що я був британцем, який приїхав до них у країну. Але, коли я переміг, вони сказали: "Добре, він ніби нормальний британець. Він непогано б'ється". Вони взяли мене як доброго бійця", - сказав Льюїс в інтерв'ю Thе Sun.

Нагадаємо, що промоутер Джошуа Едді Херн впевнений, що Володимир Кличко погодиться на реванш, а поєдинок може відбутися в Нігерії, США, Китаї, ОАЕ або в Уельсі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-