Харлан провалила Гран-прі Москви

Харлан провалила Гран-прі Москви

Укрінформ
На «Московській шаблі» наша олімпійська чемпіонка не потрапила навіть до чвертьфіналу. 

Українські фехтувальниці олімпійська чемпіонка Ольга Харлан і Юлія Бакастова зазнали вкрай прикрих поразок в 1/8 фіналу турніру «Московська шабля». Це один з турнірів престижної серії Гран-прі. Про це повідомляє  XSport.

Харлан, яка два тижні тому тріумфально повернулася після травми, в Москві впевнена пройшла грузинку Дарію Антонову (15:3), японку Шіхомі Фукушіму (15:8) і була дуже близька до перемоги над іншою японкою Шикі Аокі. Краща спортсменка України вела 14:13 але, пропустивши два удари, зазнала поразки 14:15.

Втратила перемогу, але тим не менше порадувала своїм виступом, Юлія Бакастова. Українка виграла у росіянки Анастасії Кочетовой (15:14), завдала поразки олімпійському призеру 2016 року в команді американці Дагмар Возняк (15:11), а також ледь не пройшла володарку командного срібла чемпіонату світу 2014 Манон Брюне. Бакастова була попереду 10:6, 12:9, 14:13 але не дотиснула француженку, програвши 14:15.

На жаль, ще гірше виступили в Москві інші наші фехтувальниці. Ольга Жовнір програла в 1/32 фіналу Алехандрі Бенітес з Венесуели (8:15). На ранніх стадіях з боротьби вибули Олена Прокуда, Олександра Мамонтова і Олена Вороніна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-