Фінал Ліги чемпіонів: Шевченко вболіватиме за «Ювентус»

Фінал Ліги чемпіонів: Шевченко вболіватиме за «Ювентус»

Укрінформ
Експерти прогнозують рівний і малорезультативний фінал. 

Напередодні фінального матчу Ліги чемпіонів між «Реалом» і «Ювентусом» відомі у минулому футболісти дали свій прогноз. Про це пише офіційний сайт УЕФА.

Андрій Шевченко, переможець ЛЧ-2003 в складі «Мілана»: «Я буду вболівати за обидві команди. Але в серці хотілося б, щоб такий футболіст, як Джанлуїджі Буффон, виграв Лігу чемпіонів. Так що мої симпатії на боці «Ювентуса».

Луїш Фігу, переможець Ліги чемпіонів-2002 в складі «Реала»: «У футболі все можливо. У «Ювентуса» сильний захист, у «Реала» дуже небезпечний напад. Нас чекають цікаві індивідуальні дуелі. Хто виграє більше цих дуелей, той і переможе. Думаю, нас чекає цікавий матч, враховуючи, що зійдуться дві різні за стилем команди з багатою футбольною культурою і прекрасними гравцями».  

Кларенс Зеєдорф, чотириразовий переможець Ліги чемпіонів: «Не чекаю якогось феєрверку. Це фінал, і обидві команди знають, що в таких матчах все може вирішити один момент. Ніхто не захоче ризикувати. Думаю, це буде тактичний матч, важкий, але граду голів не чекаю. Можливо, все вирішить один м'яч. Обидві команди здатні позбавити один одного вільного простору і можливості контратакувати, а також можуть скористатися тим самим єдиним моментом, який все і вирішить».

Іан Раш, посол фіналу, переможець ЛЧ-1984 у складі «Ліверпуля», екс-форвард «Ювентуса»: «Ставлю на «Ювентус». Зазвичай «Реалу» можна забити два м'ячі, але тоді він обов'язково відповість трьома, настільки мадридці сильні. Але якщо два заб'є «Ювентус», то «Реал» забити три вже не зможе. «Юве» добре організований, має налагоджену командну гру і має  футболістів, які здатні виграти будь-який матч. Наприклад, форварда Ігуаїна».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-