Ігор Суркіс: Завдання перед Хацкевичем – вийти до групи Ліги чемпіонів

Ігор Суркіс: Завдання перед Хацкевичем – вийти до групи Ліги чемпіонів

Укрінформ
Від нового тренера також чекають титул чемпіонів і Кубок України.

Президент «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував призначення Олександра Хацкевича на посаду головного тренера команди. Про це пише офіційний сайт клубу.

«Мені імпонують погляди Хацкевича на сучасний футбол, його бачення, так само, як мені імпонували погляди Реброва. Свій штаб Олександр Хацкевич вибрав сам, він хоче розібратися, підібрав цих помічників, а мені, як президенту клубу, лише залишається доручити своїм службам підписати з ними контракти.

Завдання, які тепер стоять перед командою - це, перш за все, потрапляння до групового етапу Ліги чемпіонів, виграш золотих медалей чемпіонату і Кубка країни, словом, боротися за всі трофеї, які повинні знаходитися в музеї «Динамо». І Олександр Миколайович з цими завданнями погодився. Будемо працювати, і, сподіваюся, все вийде», - сказав Суркіс.

Згадав Суркіс і попереднього наставника: «У Реброва закінчився контракт, і за певних своїх причин він не захотів його продовжувати. Не втомлююся повторювати, що вдячний йому за чесну позицію. Я працював з різними тренерами в «Динамо» - в основному, їх доводилося звільняти».

Нагадаємо, 2 червня Олександр Хацкевич став головним тренером «Динамо» Контракт укладено на два роки. До тренерського штабу увійшли Максим Шацьких, Олег Лужний та тренер воротарів Михайло Михайлов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-