Гендиректором

Гендиректором "Чорноморця" став екс-голова кримінальної поліції Одещини

Укрінформ
Колишній начальник кримінальної поліції Одещини Анатолій Місюра став гендиректором футбольного клубу "Чорноморець".   

Про це повідомляє прес-служба "Чорноморця".

"На посаду генерального директора клубу "Чорноморець" призначений Анатолій Місюра, який раніше працював в органах внутрішніх справ і комерційних структурах. Зокрема Місюра працював начальником кримінальної поліції Одеської області",  - зазначили в адміністрації клубу.

Як уточнили в клубі, Місюра родом з міста Лубни Полтавської області. Раніше він працював в органах внутрішніх справ і в комерційних структурах. Попередній гендиректор про причини звільнення з посади не повідомив.

Власник клубу і стадіону "Чорноморець" - збанкрутілий "Імексбанк" (належить народному депутату Леоніду Клімову - ред.) нині перебуває під контролем Фонду гарантування вкладів. Очікується, що невдовзі стадіон буде виставлено на продаж, а виручені кошти спрямують на виплати вкладникам і кредиторам АКБ.

Наразі тимчасова адміністрація "Імексбанку" судиться з клубом "Чорноморець" за тренувальну базу в Совіньоні, а також намагається продати право вимоги за кредитним договором, згідно з яким запорукою є навчально-спортивна база ФК «Чорноморець» вартістю  29 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-