Українки здобули чотири нагороди на легкоатлетичному турнірі в Греції

Українки здобули чотири нагороди на легкоатлетичному турнірі в Греції

Укрінформ
Чотири українських спортсменки взяли участь у традиційному турнірі Filothei Women Gala 2017, який выдбувся 31 травня у Греції, і кожна з них відзначилася перемогою або місцем у трійці найсильніших.

У секторі стрибків у висоту перемогу здобула Оксана Окунєва, яка з третьої спроби взяла планку 1,95 м. Найближча переслідувачка українки грецька легкоатлетка Панагіота Досі припинила виступи з результатом 1,83 м. Про це повідомляє Федерація легкої атлетики України.

З результатом 1,95 м Окунєва посіла третє місце у світовому топ-листі сезону зі стрибків у висоту.

Ще одну перемогу Україні принесла Марина Бех у секторі для стрибків у довжину. Найкращим для неї був стрибок на 6,51 м у третій спробі, але у заключній спробі вона показала результат 6,50 м.

Єдина представниця України у бігових дисциплінах Анна Плотіцина отримала перемогу у бігу на 100 м з бар’єрами. З результатом 13,18 с вона залишила гречанку Елісавет Песіріду у трьох сотих секундах позаду.

Ольга Саладухашлях отримала срібну нагороду у стрибках у довжину, виконавши дві результативні спроби з результатом 13,97 м. Першою у цьому виді змагань стала гречанка Параскеві Папахрісту з результатом 14,19 м.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-