Головко визначився зі складом

Головко визначився зі складом "молодіжки" на Меморіал Лобановського

Укрінформ
Головний тренер молодіжної збірної команди України (U-21) Олександр Головко викликав 21 футболіста для підготовки до матчів XIV міжнародного турніру пам’яті Валерія Лобановського.

Найбільше представництво в "молодіжці" мають футбольні клуби "Дніпро", "Динамо" (Київ) та "Чорноморець" (Одеса) - по 3 виконавці. Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Легіонерів у списку представляють: іспанські гравці  Бека Вачіберадзе ("Бетіс"), Мар’ян Швед ("Севілья") та Іван Зотько ("Валенсія"),  Валерій Лучкевич з бельгійського "Стандарду" та Олександр Зінченко з нідерландського ПСВ.

З’явилися у команді 21-річних і дебютанти: Ілля Брюхов та Дмитро Литвин - легіонери з італійського "Кальярі" та португальського "Фафе".

Склад збірної:

Воротарі: Данило Каневцев, Дмитро Безрук ("Чорноморець", Одеса).

Захисники: Іван Зотько ("Валенсія", Іспанія), Дмитро Литвин ("Фафе", Португалія), Павло Лук’янчук, Олександр Осман, Олександр Тимчик ("Динамо", Київ), Іван Лобай ("Карпати", Львів), Ігор Кирюханцев ("Шахтар", Донецьк).

Півзахисники: Бека Вачіберадзе ("Бетіс", Іспанія), Олександр Зінченко (ПСВ, Нідерланди), Ілля Брюхов ("Кальярі", Італія), Валерій Лучкевич ("Стандард", Бельгія), Мар’ян Швед ("Севілья", Іспанія), Юрій Вакулко, Ігор Кочергін, Євген Чеберко ("Дніпро", Дніпро), Максим Третьяков ("Чорноморець", Одеса), Олександр Зубков ("Шахтар", Донецьк)

Нападники: Олексій Гуцуляк ("Карпати", Львів), Олексій Збунь ("Зірка", Кропивницький).

Збір команди Олександра Головка розпочнеться 1 червня.

Нагадаємо, матчі турніру пам’яті Валерія Лобановського відбудуться 6 - 8 червня у Борисполі та Києві. Разом із молодіжною збірною України участь у змаганнях візьмуть її однолітки з Чорногорії, Фінляндії та Словенії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-