Українські синхроністки вибороли 5 нагород Світової серії

Українські синхроністки вибороли 5 нагород Світової серії

Відео
Укрінформ
Днями в іспанському Лас-Пальмосі завершилися змагання чергового етапу Світової серії з синхронного плавання.

Українська збірна на престижному старті здобула 5 медалей. Про це повідомляє НОК України.

Першу нагороду нашій команді принесла харків’янка Анна Волошина,  яка отримала друге місце у технічній і довільній програмах серед солісток, поступившись лише дворазовій Олімпійській медалістці Оне Карбонелл з Іспанії.

Ще одне "срібло" Волошина здобула з колегою по команді Єлизаветою Яхно у змаганнях дуетів, пропустивши вперед лише іспанок.

В командних виступах українки вже не пропустили іспанок і зайняли перші місця у всіх трьох видах програми, в яких розігрувалися нагороди.

Група українок у складі Марини та Владислави Алексєєвих, Олександри Кашуби, Яни Нарежної, Анастасії Савчук, Ксенії Сидоренко, Анни Волошиної та Єлизавети Яхно випередили іспанок з переконливим відривом – 5 балів за сумою технічної і довільної програм (183.8718 проти 178.8717).

У виступі комбінованих груп українська збірна у складі  Марини та Владислави Алексєєвих, Олександри Кашуби, Яни Нарежної, Анастасії Савчук, Ксенії Сидоренко, Анни Волошиної, Єлизавети Яхно, Валерії Апрельєвої показала перший результат - 90.6001 бала. Іспанки були другими - 89.4668.

Третю золоту нагороду українська збірна здобула в хайлайті. У порівнянні зі складом на комбінацію тут відбулася одна заміна – замість Олександри Кашуби виступила Аліна Шинкаренко.

Відео виступу українських синхроністок:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-