Як легендарний Тотті завершив кар’єру

Як легендарний Тотті завершив кар’єру

Фото
Укрінформ
Багаторічний капітан «Роми» вчора зіграв останній матч.

Видатний італійський футболіст Франческо Тотті вчора зіграв останній матч в кар’єрі. Його «Рома» перемогла «Дженоа» 3:2, посіла в чемпіонаті Італії друге місце і гарантувала собі пряме потрапляння до групового турніру Ліги чемпіонів. Про це повідомляє Укрінформ.

Зауважимо, що Тотті провів усю кар’єру в клубі «Рома», а це для сучасного футболу явище унікальне. За римських «вовків» Франческо відіграв 25 сезонів і 786 матчів, забив 307 м’ячів і зробив 197 гольових передач. У складі «Роми» Тотті одного разу вигравав чемпіонат Італії і двічі виборював Кубок Італії. Граючи за збірну, він переміг на чемпіонаті світу-2006.

На прощальний матч 40-річного Тотті на римському «Стадіо Олімпіко» зібралися повні трибуни. Усі вболівальники «Роми» одягли футболки з номером 10 під яким грав їх великий капітан. Тотті вітали не лише на стадіоні, але й на дорогах Риму і навіть в повітрі.

В матчі проти «Дженоа» Тотті відіграв за свою команду останні 36 з лишнім хвилин. Він залишається в клубі і працюватиме там одним зі спортивних директорів. 

Фото: ua.tribuna.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-