«Шахтар» - «Динамо»: гра за престиж

«Шахтар» - «Динамо»: гра за престиж

Укрінформ
Кияни спробують реваншуватися за невдачі цього сезону.

«Динамо» та «Шахтар» зустрінуться цього сезону вже вшосте. Досі кияни не перемагали (дві нічиї, три поразки), тож є чудова нагода взяти бодай якийсь реванш.  Про це повідомляє Укрінформ.

З турнірної точки зору дербі немає жодної інтриги. «Шахтар» давно чемпіон, а «Динамо» вже не втратить друге місце. Гратимуть команди виключно за свій престиж. «Гірники» спробують вкотре довести своє домінування цього сезону, а динамівцям перемога потрібна як компенсація за невдачі.

Не виключено, що результат може вплинути і на подальшу роботу в «Динамо» Сергія Реброва. Президент клубу Ігор Суркіс пообіцяв до кінця місяця визначитись з новим контрактом Реброва, тому перемога і якісний футбол можуть додати тренеру плюсів.

Напередодні матчу «Шахтар» заявив, що проти «Динамо» не гратимуть одразу п’ятеро гравців основного складу. Ісмаїлі, Ярослав Ракицький, Андрій Пятов відпочиватимуть, бо так вирішив головний тренер Паулу Фонсеки. Тарас Степаненко пропустить матч у зв’язку з народженням сина. Також не зіграє Даріо Срна, який проходить курс лікування.

Єдиною інтригою матчу залишається боротьба за титул кращого бомбардира чемпіонату. Ось уже п’ять сезонів поспіль це звання виборює гравець «Шахтаря». Нині серед лідерів два нападника «гірників» - Феррейра (13 голів) і Бланко Лещук (11). Втрутитись у боротьбу можуть динамівці Ярмоленко (12) і Бесєдін (9).

Щодо букмекерів, то на їх думку «Шахтар» фаворит матчу. Коефіцієнт на перемогу «гірників» - 1.8. І це незважаючи на кадрові втрати і відсутність турнірної мотивації. Перемогу «Динамо» оцінили у 4.1. Нічия – 3.7.

Нагадаємо, матч «Шахтар» - «Динамо» відбудеться сьогодні у Харкові на стадіоні «Металіст». Початок о 19:30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-