Україна програла перший поєдинок за путівку на Мундіаль-2018

Україна програла перший поєдинок за путівку на Мундіаль-2018

Фото
Укрінформ
Чоловіча збірна України з волейболу під керівництвом латвійського спеціаліста Угіса Крастіньша програла перший відбірковий матч до чемпіонату світу-2018.

У французькому Ліоні українська збірна програла Німеччині з рахунком 0:3 та фактично втратила шанси на продовження відбору у Італії та Франції.

Особливо у першому сеті наши волейболісти занадто багато помилялися, що дозволило німцям половину очок набрати вже на старті. У результаті перший сет закінчився поразкою з рахунком 16:25 і жодним натяком на боротьбу. Про це повідомляє Федерація волейболу України.

У другому сеті деякий час боротьба була рівною - 11:11, але надалі німецька команда  додала темпу і лідирувала з рахунком 25:20. Третій сет не бува кращим – 25:19 на користь німецької збірної.

Найрезультативнішим у складі української збірної став діагональник Василь Тупчій - 12 очок (атака-11, блок-1). У німецькій збірній відзначився виходець із Полтави Денис Каліберда, який давно виїхав до Німеччини, а в цьому поєдинку заробив десять очок.

Наступний поєдинок збірна України проведе проти чинного чемпіону Європи - збірної Франції сьогодні, 25 травня, о 21:30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-