УЄФА зробив заяву про безпеку на фіналі Ліги Європи після атак в Манчестері

УЄФА зробив заяву про безпеку на фіналі Ліги Європи після атак в Манчестері

Укрінформ
Після вчорашньої атаки в Манчестері (Англія) Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) виступив із заявою про заходи безпеки на завтрашньому фіналі Ліги Європи УЄФА в Стокгольмі (Швеція).

"УЄФА глибоко вражений вчорашньої атакою в Манчестері. Ми співчуваємо жертвам і їхнім родинам", - наголошується у документі, опублікованому на офіційному сайті організації.

На даний момент Європейський футбольний союз не володіє ніякими відомостями, які вказували б на те, що заходи, приурочені до фіналу Ліги Європи УЄФА в Стокгольмі, можуть стати метою подібних атак.

"Протягом багатьох місяців УЄФА тісно співпрацює з місцевою владою і Футбольної асоціацією Швеції, а терористична загроза береться до уваги з самого початку роботи над проектом. Більш того, після квітневих атак в Стокгольмі були введені додаткові заходи безпеки", - наголошується в заяві УЄФА.

У зв'язку з жорсткими заходами безпеки УЄФА просить уболівальників прибути на стадіон якомога раніше. На вході буде проводитися ретельна перевірка, яка може викликати затримку при попаданні на трибуни.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні пізно ввечері під час концерту Аріани Гранде на стадіоні "Манчестер Арена" стався вибух. Кількість загиблих в Манчестері вже зросла до 22. Серед загиблих є діти.

Нагадаємо, у фіналі Ліги Європи УЄФА в середу, 24 травня, на "Френдс Арені" в Стокгольмі "Манчестер Юнайтед" зустрінеться з голландським "Аяксом".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-