Белью вважає, що Усику ще рано боксувати проти нього

Белью вважає, що Усику ще рано боксувати проти нього

Відео
Укрінформ
Почесний чемпіон WBC британець Тоні Белью вважає, що чемпіону світу за версією WBO у першій важкій вазі Олександру Усику ще рано боксувати проти нього.

Британець сказав, що знає Усика вже давно, і колись приїжджав в Україну на тренування і працював з ним. Вважає українського боксера великим і блискучим і дивується тому, що за ним не стоять такі великі телекомпанії світу, як HBO і Showtime.

- Я дуже поважаю Усика, він великий і блискучий боксер. Але на даний момент його ім'я нижче за моє. Щоб ми могли зустрітися, його ім'я має піднятися. Йому необхідний гідний супровід. Треба, щоб великі мережі стояли за ним і підтримували його. Я абсолютно не розумію, чому його ніхто не супроводжує, великі телекомпанії світу, такі, як HBO і Showtime. Адже він заслуговує на це, він Олімпійський чемпіон, чемпіон Європи, чемпіон світу серед аматорів. Зрештою, зараз він чемпіон світу серед професіоналів. 

Нагадаємо, після нещодавньої перемоги над американцем Майклом Гантером український боксер Олександр Усик очолив рейтинг авторитетного журналу The Ring у власній категорії та обійшов у рейтингу британця Тоні Белью. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-