Шевченко задоволений грою Бесєдіна і Шепелєва

Шевченко задоволений грою Бесєдіна і Шепелєва

Укрінформ
Головний тренер збірної України вважає перемогу «Шахтаря» в фіналу КУ цілком заслуженою. 

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував результат фіналу Кубка України та розповів про новини з табору національної команди. Про це він розповів сайту «Команда №1».  

«Хороший, бойовий матч, який показав, що потрібно використовувати свої моменти. У «Шахтаря» їх було небагато, гірники не забили з пенальті, але забили з гри. Футболісти «Динамо» свої можливості не реалізували, хоча цей матч був, на мій погляд, до першого забитого м'яча. Не було високого ритму, може, позначився кінець сезону, зате було багато тактики. Динамівці знову показали свою нову ігрову структуру, і цього разу виглядали набагато краще, ніж в недавньому поєдинку чемпіонату. Гірники мали перевагу в першому таймі, після перерви гра була рівна, але за рахунок індивідуальної майстерності переміг «Шахтар», - підвів підсумок фіналу Шевченко.

За словами головного тренера збірної, він уважно слідкував за грою потенційних кандидатів до лав «синьо-жовтих» нападника Артема Бесєдіна і півзахисника Володимира Шепелєва. На думку Шевченка, Бесєдін виконав багато корисної роботи, але від нього чекають голів. Сподобалась йому і гра Шепелєва.

Нагадаємо, наступний відбірковий матч ЧС-2018 збірна України зіграє 11 червня проти Фінляндії. Гра відбудеться у Тампере. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-