Олег Протасов вважає фінал Кубка України з футболу непередбачуваним

Олег Протасов вважає фінал Кубка України з футболу непередбачуваним

Відео
Укрінформ
Технічний директор Федерації футболу, видатний у минулому гравець і тренер, володар "срібної бутси" і рекордсмен СРСР за кількістю забитих м’ячів за сезон Олег Протасов вважає, що протистояння "Шахтар" – "Динамо" у фіналі Кубка України з футболу обіцяє бути непередбачуваним.

- Що стосується фіналу Кубка, то він перш за все обіцяє бути непередбачуваним. Зліше має бути "Динамо", в них щось не вийшло в цьому році в чемпіонаті, але є шанс завоювати трофей. При цьому я вважаю, що донецький "Шахтар" на сьогодні сильніший. В них теж є величезне бажання поборотися за кубок, і вони не хочуть в жодному разі, втратити можливість зробити ще один "золотий дубль". Тим цікавіше буде гра, - цитує Олега Протасова офіційний сайт ФФУ. 

Також Олег Протасов зауважив, що "Шахтар" краще володіє тактикою контролю м’яча, бо має у своєму складі багато бразильських гравців, які пройшли відмінну від нашої футбольну школу. Технічний директор ФФУ вважає за необхідне внести кардинальні зміни до підготовки українських футболістів.

- Я як технічний директор ФФУ зараз і перед собою ставлю завдання кардинально переглянути підхід до дитячого футболу в цілому і тренувань зокрема. Нам все-таки треба навчитися більше, що називається, пестити м'яч і вправлятись з ним з більшим вмінням. Поки, відверто сказати, нам цього не вистачає.

Нагадаємо, кубковий фінал з футболу, в якому зустрінуться дві найсильніші команди України "Шахтар" (Донецьк) та "Динамо" (Київ),  відбудеться 17 травня у Харкові о 21:00. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-