Федерер пропустить «Ролан Гаррос»

Федерер пропустить «Ролан Гаррос»

Укрінформ
Легендарний швейцарець хоче краще підготуватись до Вімблдону та US Open.

Один з найсильніших тенісистів сучасності Роджер Федерер ухвалив рішення не приїжджати на Відкритий чемпіонат Франції, щоб краще підготуватися до решти сезону. Про це повідомляє Sport Arena.

Виступ 35-річного швейцарця на «Ролан Гаррос» і раніше був під сумнівом. Після тріумфу на Мастерсі в Маямі, Федерер анонсував, що має намір пропустити грунтовий сезон, і лише останнім часом заговорив про те, що зважився виступити в Парижі. Однак тепер Роджер знову змінив свою думку. У заяві на своєму офіційному сайті тенісист повідомив, що цієї весни на корт вже не вийде, оскільки має намір краще підготуватися до трав'яної і хардової частини сезону.

Таким чином, це буде вже другий поспіль пропуск Федерером «Ролан Гаррос». До цього він жодного разу в кар'єрі два роки підряд не пропускав турнір Великого Шолома. У минулому сезоні, нагадаємо, Роджеру завадила виступити в Парижі травма. Таким чином, наступного разу швейцарець повинен вийти на корт вже в червні, коли приїде на традиційний для себе турнір в Галле, де є 8-кратним чемпіоном.

У цьому сезоні Роджер зазнав лише однієї поразки при 19-ти перемогах. Він став чемпіоном Australian Open, вигравши, таким чином, 18-й турнір Великого Шолома, а потім повторив своє ж досягнення 2006-го року, додавши до тріумфу в Австралії перемоги на Мастерсах в Індіан-Уеллсі та Майамі.

На даний момент швейцарець посідає п'яте місце в рейтингу АТР і лише на цьому тижні поступився Рафі Надалю першим рядком в Чемпіонській гонці, в якій тепер став другим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-