У Києві стартує фінал дитячого футбольного турніру

У Києві стартує фінал дитячого футбольного турніру "Давай, грай!"

Відео
Укрінформ
Фінальна частина Всеукраїнського проекту масового футболу під назвою "Давай, грай!" відбудеться у Щасливому (Київщина) на полях Академії ФК "Шахтар".

До групи U10 увійшли футбольні команди "Спортресурс" (Львів), "Стріла" (Краматорськ), "Донбас" (Донецьк) і "Перемога" (Курахово). Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Шахтар". 

У перший день змагань суперники проведуть очні зустрічі. Матчі групового турніру відбудуться 13 травня з 10:00 до 12:00 і з 15:00 до 19:00, поєдинок за третє місце і фінал - 14 травня о 13.00.

Групу U12 склали "Прорив" (Сєвєродонецьк), "Квадрат" (Львів), "Black Star" і "Адреналін" (обидві - Краматорськ).

Ігри в групі пройдуть 13 травня з 10:00 до 12:00 і з 15:00 до 19:00, фінальні матчі - 14 травня о 13:30.

Переможців та учасників турніру нагородять призами та медалями футболісти основного складу ФК "Шахтар".

Напередодні старту фінального турніру сезону проекту масового футболу "Давай, грай!" 12 травня в київському готелі "Опера" відбулася прес-конференція, в якій взяли участь тренери і капітани восьми дитячих колективів двох вікових груп U10 та U12, які змагатимуться за право називатися кращою командою.

Всі фіналісти запевнили журналістів, що ставлять завдання завоювати кубок, а головне - отримати неоціненний змагальний досвід.

- У мене найкраща команда, - сказав тренер "Донбасу" U10 Ілля Шафарук. - Будемо обігравати суперників завдяки нашому характеру. Донецьк завжди їм славився. Що стосується моїх підопічних, то вони не тільки хочуть перемагати, а й збираються в майбутньому потрапити в Академію ФК "Шахтар".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-