Через травму Святослав Михайлюк не потрапить до НБА

Через травму Святослав Михайлюк не потрапить до НБА

Укрінформ
Український баскетболіст змушений ще на рік повернутися в студентський чемпіонат США. 

Український баскетболіст, який виступає за університет Канзасу, Святослав Михайлюк отримав травму, яка не дозволяє йому продовжити участь в драфт-комбайні НБА. Це своєрідні оглядини талантів скаутами клубів НБА. Про це повідомляє Sport Arena з посиланням на керівника порталу Draftexpress.com Джонатана Гівоні. Той в Твіттері повідомляє, що українець перед черговим тестом підвернув щиколотку і достроково завершив драфт-комбайн.

Напередодні Михайлюк провів свій перший матч на драфт-комбайні в Чикаго - гравець збірної України встиг набрати 9 очок (3/7 триочкових), зробити 3 підбирання, 1 передачу і 1 блок-шот. Тепер же вихованець «Черкаських Мавп» більше не зможе показати себе перед скаутами НБА. Травма Михайлюка не залишає йому нічого іншого, як до 24 травня зняти свою кандидатуру з драфта і повернутися в Канзас на четвертий і останній сезон в студентській кар'єрі. Якщо ж Святослав все-таки вирішить піти на драфт, то вже не зможе повернутися в Канзас і буде чекати на наступний ярмарок талантів, запланований на 27 червня.

За три сезони в Канзасі Святослав Михайлюк провів 97 матчів (31 - у стартовій п'ятірці). Захисник збірної України в середньому за гру набирав по 6,3 очка. Останній сезон для 19-річного баскетболіста видався найуспішнішим в заокеанській кар'єрі - 9,8 очка, 3,0 підбору і 1,9 перехоплення в середньому за гру. Михайлюк – кандидат у збірну України на Євробаскет-2017. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-