Ліга Європи: букмекери  бачать у фіналі «МЮ» та «Аякс»

Ліга Європи: букмекери бачать у фіналі «МЮ» та «Аякс»

Укрінформ
Букмекери не вірять у «Сельту» та «Ліон».

Сьогодні відбудуться повторні півфінальні матчі Ліги Європи. «Ліон» на своєму полі приймає «Аякс», а «Манчестер Юнайтед» - «Сельту». Обидва матчі розпочинаються о 22:05. Про це повідомляє Укрінформ.

Результати перших матчів і визначили фаворитів протистояння. Зокрема, «Аякс» вдома розгромив «Ліон» 4:1 і тепер саме клуб з Амстердаму букмекери бачать у фіналі. Прохід «Аякса» - 1.1, а от шанси французів лише 5.2. При цьому у сьогоднішньому матчі фаворит «Ліон». На перемогу господарів букмекери дають 1.6. На перемогу «Аякса» - 5. Нічия – 4.6.

Перший поєдинок між «Сельтою» та «МЮ» у Віго завершився перемогою команди Жозе Моурінью 1:0. Тож букмекери вважають, що вихід «Юнайтед» у фінал майже гарантований – всього 1.08. На прохід «Сельти» дають дуже високий коефіцієнт – 9.6. У сьогоднішньому матчі в Манчестері шанси «МЮ» перемогти оцінили у 1.5, ставка на перемогу іспанського клубу – 7.1, нічия – 4.1.

До речі, експерти вважають, що у парі «МЮ» - «Сельта» не все так однозначно. В ЛЄ команда Моурінью дуже нервово грає на власному полі, тоді як «Сельті» зручно діяти на контратаках. До того ж на клуб з Віго немає такого божевільного пресингу з боку ЗМІ та вболівальників, як на зірок з «МЮ». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-