Матч футбольних ветеранів України та Угорщини пройде в Ужгороді 30 травня

Матч футбольних ветеранів України та Угорщини пройде в Ужгороді 30 травня

Укрінформ
30 травня на ужгородському стадіоні "Авангард" відбудеться футбольний поєдинок ветеранів національних команд України та Угорщини, присвячений 25-річчю історичного протистояння.

Цей матч повинен мав відбутися 29 квітня, проте терміни його проведення були змінені на прохання угорських друзів, повідомив віце-президент ФФУ Василь Орлецький, інформує Zbirna.com

"На тренерському містку перебуватиме Анатолій Дем'яненко, який сьогодні відповідає за підготовку ветеранської збірної України. Наставников "синьо-жовтих" у першому матчі, Віктора Прокопенка та Анатолія Пузача, вже немає з нами... Серед почесних гостей будуть Валерій Яремченко та Володимир Мунтян , які тоді теж входили до тренерського штабу. Що стосується гравців, то вже досягнута домовленість з дев'ятьма футболістами, які брали участь в тому квітневому поєдинку. Знову вийде з капітанською пов'язкою Юрій Шелепницький. Переконаний, що порадує націленістю на ворота Іван Гецко - автор першого голу в історії нашої збірної. Планується, що учасники того матчу відіграють 15-20 хвилин, а потім їх змінять молодші ветерани", - розповів Орлецький.

Нагадаємо, 29 квітня 1992 року футбольна збірна незалежної України на ужгородському стадіоні "Авангард" провела свій перший офіційний поєдинок. Закінчився він перемогою більш зіграних гостей з Угорщини - 3:1.

На фото: склад національної збірної України 1992 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-