Дік Адвокат новий головний тренер збірної Голландії

Дік Адвокат новий головний тренер збірної Голландії

Укрінформ
Відомий фахівець втретє очолив «Помаранчевих». 

Головний тренер турецького «Фенербахче» Дік Адвокат втретє в своїй кар'єрі очолив збірну Голландії. Про це оголосив технічний директор Королівської федерації футболу Нідерландів (KNVB) Ханс ван Брекелен, пише сайт KNVB.

Контракт Адвоката з KNVB розрахований до кінця поточного відбору на чемпіонат світу-2018. Помічником досвідченого фахівця працюватиме знаменитий у минулому футболіст Рууд Гулліт. В цьому сезоні 69-річний голландець очолює «Фенербахче» (де він вперто ігнорує українця Олександра Караваєва), але його контракт з турецьким клубом закінчується після закінчення сезону.

Раніше Адвокат вже двічі в своїй кар'єрі працював з «Помаранчевими». Він очолював збірну своєї країни з 1992 по 1994 роки, а також з 2002 по 2004-й. Також Адвокат встиг попрацювати з «Сандерлендом», «Фейєнордом», ПСВ, АЗ, «Зенітом», «Боруссією» М, «Глазго Рейнджерс», а також збірними Росії, Південної Кореї, ОАЕ і Бельгії.

Нагадаємо, 26 березня KNVB відправила у відставку головного тренера збірної Голландії Данні Блінда. Причиною такого рішення стали провальні результати команди у відборі на чемпіонат світу-2018. Перший офіційний матч під керівництвом нового тренерського штабу збірна Голландії проведе проти Люксембургу (9 червня).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-