До завершення сезону у

До завершення сезону у "Шахтаря" ще 5 матчів

Відео
Укрінформ
Футбольний клуб "Шахтар", здобувши 6 травня перемогу над "Зорею", достроково став чемпіоном України, але до завершення сезону проведе ще п’ять матчів.

Після проведення матчів 28-го туру української Прем’єр-ліги ФК "Шахтар" за кількістю очок (75) у турнірному становищі став недосяжним для інших учасників і достроково здобув перемогу, випереджаючи свого головного конкурента ФК "Динамо" на 14 очок.

Втім, команда Паулу Фонсеки проведе ще чотири матчі в рамках УПЛ (з "Чорноморцем" 13 травня, "Олімпіком" 20 травня, "Динамо" 26 травня, "Олександрією" 31 травня) і один матч у фіналі Кубка України (з "Динамо" 17 травня).

- У нас ще є фінал Кубка України. Звичайно, ми будемо готуватися якнайкраще до всіх цих матчів. Я вже казав, що той, хто грає в команді "Шахтаря", повинен грати з думкою про перемогу. Однак, є й інші хлопці, які не так часто виходили в стартовому складі, не так часто грали, але вони дуже багато працювали. Я хочу дати їм цей бонус – грати, - сказав Паулу Фонсека на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, поєдинок "Шахтар" (Донецьк) – "Зоря" (Луганськ) (3:2) відбувся 6 травня на харківському ОСК "Металіст". М’ячі забили: Факундо Феррейра (38), Ісмаїлі Гонсалвес (52), Іван Ордець (55) – Ігор Харатін (80), Денніс Еммануель Бонавентуре (88).

Відео кращих моментів матчу:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-