Прем'єр-ліга:

Прем'єр-ліга: "Волинь" поступилася "Ворсклі"

Укрінформ
Матчем між луцькою "Волинню" та полтавською "Ворсклою" стартував у п'ятницю, 5 травня, 28-й тур чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги.

Гру господарі стадіону "Авангард" у Луцьку програли з рахунком 0:1, повідомляє Укрінформ.

Вирішальний м'яч на 24-й хвилині забив Сергій Мякушко, який на швидкості з лівого флангу пробив з гострого кута повз Віталія Неділька.

На суботу, 6 травня, заплановано два поєдинки. Донецький "Олімпік" зіграє з одеським "Чорноморцем" на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського (14.00, трансляція на телеканалі "Футбол 2"), а донецький "Шахтар" у Харкові прийматиме луганську "Зорю" (17.00, "Футбол 2").

У неділю, 7 травня, "Сталь" з Кам'янського протистоятиме львівським "Карпатам" (14.00, "Футбол 1"), "Зірка" у Кропивницькому зустрінеться з "Дніпром" (17.00, "Футбол 1"), а київське "Динамо" на столичному НСК "Олімпійський" зійдеться з "Олександрією" (19.30, "2+2").

Турнірне становище:

перша шістка - "Шахтар" - 72 очки, "Динамо" - 58, "Зоря" - 42, "Олександрія" - 37, "Чорноморець" - 37, "Олімпік" - 36;

друга шістка - "Ворскла" - 34 очки, "Сталь" - 31, "Зірка" - 29, "Карпати" - 21, "Дніпро" - 18, "Волинь" - 13.

Нагадаємо, на другому етапі чемпіонату України перші шість клубів у два кола змагаються за медалі та місця в єврокубках, решта 6 команд визначать двох аутсайдерів, які залишать Прем'єр-лігу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-