"Баварія" витратить 10 мільйонів євро на модернізацію "Альянц-Арени"

Відео
Укрінформ
ФК "Баварія" (Мюнхен) влітку закриває свій стадіон "Альянц-Арена" і починає його модернізацію.

Модернізований стадіон та інфраструктура навколо нього, на які планується витратити в загальному підсумку 10  мільйонів євро, мають відповідати всім міжнародним стандартам для проведення чемпіонату Європи з футболу 2020 року. Про це повідомляє FOCUS Online

На стадіоні планується побудувати нові відеоекрани розміром у 200 квадратних метрів, які забезпечать якість UHD, встановити нові прожектори, відновити еспланаду перед стадіоном, побудувати автостоянку на більш ніж 1000 місць, навіс.

"В Європі є лише декілька міст і стадіонів, які відповідають усім вимогам для проведення фінальних матчів Ліги чемпіонів. Я впевнений, що в найближчі десять років "Альянц-Арена" буде місцем проведення таких матчів", -  сказав менеджер стадіону Юрген Мут.

Відео-огляд мюнхенського стадіону "Альянц-Арена", зроблений з дрону:

Нагадаємо, футбольний стадіон "Альянц-Арена" є одним з найкращих стадіонів Німеччини, експлуатується з 2005 року, на міжнародних матчах максимальна місткість стадіону складає 70 тисяч глядачів. На стадіоні проводилися матчі чемпіонату світу 2006 року, фінал Ліги чемпіонів 2011/2012. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-