Українці залишилися без медалей у другий день ЧЄ-2017 з боротьби

Українці залишилися без медалей у другий день ЧЄ-2017 з боротьби

Укрінформ
Скарбничка нагород збірної України в Нові-Саді (Сербія), де проходить чемпіонат Європи з вільної, жіночої та греко-римської боротьби, залишилася без змін.

Підкорити п'єдестал континентальної першості у середу не вдалося Ангеліні Лисак, яка в сутичці за бронзову медаль у вазі до 60 кг з рахунком 3:8 поступилася своїй колишній співвітчизниці Тетяні Омельченко з Азербайджану, і "вільнику" Гору Оганесяну (65 кг), який програв "бронзу" в "малому фіналі" словенцю Давиду Хабату (3:11). У підсумку у них - 5-ті місця, повідомляє Укрінформ.

Муразі Мчедлідзе (97 кг) в 1/8 фіналу поступився росіянину Анзору Болтукаеву (3:5) і посів 12-е місце, Ірина Гусяк поступилася дорогою до чвертьфіналу Марії Преволаракі з Греції (1:2), замкнувши першу 10-ку.

В активі української збірної поки дві медалі. У перший день срібним призером стала Ілона Семків (48 кг), "бронзу" виграла Юлія Ткач (63 кг).

У четвер борці вільного стилю розіграють нагороди у вазі до 61 і 74 кг, в яких за Україну виступлять відповідно Петро Білейчук і Олексій Щербак. Представниці жіночої боротьби визначать найсильніших в категоріях до 55 і 75 кг, де заявлені українки Олена Кремзер і Ірина Пасічник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-