Експерти розповіли про “фатальний прорахунок” Кличка

Експерти розповіли про “фатальний прорахунок” Кличка

Укрінформ
Володимир Кличко мав шанси виграти бій з Ентоні Джошуа, якби добив противника в шостому раунді.

Такий аналіз учорашнього поєдинку подається в статті німецького видання Die Welt.

При цьому, видання зазначає, що у будь-якому випадку цей поєдинок стане класикою в історії боксу.

«Поєдинок між двома важковаговиками перетворився на трилер, який незабаром стане класикою в історії боксу», - пише автор.

На його думку, "Кличко став жертвою прорахунку". "Він міг би виграти, але виявив небезпечну слабкість", - йдеться у публікації.

При цьому автор підкреслює, що вночі на Вемблі боксер розвіяв всі висновки експертів про те, що він занадто старий, занадто втомився. Одним з найбільш серйозних докорів було те, що Володимир завжди уникав дійсно серйозних супротивників. Цього разу для свого повернення на ринг він обрав дуже небезпечного противника і був, як ніколи, швидкий і агресивний.

Але, пише автор, Кличка підвів інстинкт. І замість того, щоб добити суперника після нокдауну в шостому раунді, українець дозволив йому отямитися. Він був надто впевнений у собі, чи то зарозумілий, чи то піддався грі розуму, і це стало його фатальним прорахунком, неприпустимим для спортсмена такого класу, йдеться в статті. Це робить його вразливим для майбутніх суперників.

Автор вважає, що після цієї другої поразки Кличко перестав наводити жах на потенційних противників і тому повинен попрощатися зі спортом. Цей бій, незважаючи на поразку, був вищою точкою, кульмінацією його кар'єри.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-