Голіфілд: Джошуа може змусити Кличка видати в рингу все, що є

Голіфілд: Джошуа може змусити Кличка видати в рингу все, що є

Укрінформ
Колишній абсолютний чемпіон світу першому важкому та суперважкому дивізіонах американець Евандер Голіфілд поділився очікуваннями від майбутнього бою британця Ентоні Джошуа з українцем Володимиром Кличком.

Легендарний американський боксер, зокрема, зазначив, що Джошуа агресивний, і це може змусити українця показати весь свій потенціал, повідомляє Boxingnews

"Джошуа - один з небагатьох боксерів, яких можна назвати хорошими у всіх аспектах. Він вміє боксувати, у нього була відмінна любительська кар'єра. Що стосується Володимира Кличка, то мені складно сказати, яким він є зараз. Але, знаєте, часто буває, що люди не роблять те, що мають робити, оскільки не відчувають себе "притиснутими до стінки". Джошуа агресивний, і саме це може зіграти на руку Володимиру Кличку. Джошуа може змусити Кличка видати все, що у нього є, якщо воно, звичайно, у нього ще залишилося", - заявив Голіфілд.

Нагадаємо, бій між Кличком та Джошуа відбудеться 29 квітня в Лондоні на стадіоні "Вемблі". На кону у поєдинку двох олімпійських чемпіонів стоятимуть пояси IBF, IBO та титул "суперчемпіона" WBA.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-