У нас залишилось два матчі, потрібно виходити і вмирати на льоду – тренер збірної України

У нас залишилось два матчі, потрібно виходити і вмирати на льоду – тренер збірної України

Укрінформ
Кращим гравцем на хокейному ЧС наразі є наш ворота Едуард Захарченко.  

Асистент головного тренера збірної України Дмитро Підгурський вважає, що нашій команді не варто опускати руки за два тури до кінця чемпіонату світу в дивізіоні 1А, який триває в Києві. Про це пише Sport Arena.

Збірна України зазнала третьої поспіль поразки на чемпіонаті, поступившись Австрії 0:1. Наші хокеїсти втратили шанси на вихід до елітного дивізіону і перетворились на головного аутсайдера турніру. Попереду у збірної України два матчі – проти Казахстану і несподіваного лідера чемпіонату Південної Кореї. «Шанс є завжди. Я сказав хлопцям: «У нас залишилось два матчі – нам потрібно виходити і вмирати на льоду. Кожного матчу ми налаштовуємо хлопців на перемогу, але результату поки що немає», - відзначив Підгурський.  

Щодо поразки від Австрії 0:1, то Підгурський каже, що після невдач важко вимагати від команди позитивних емоцій, було багато боротьби, але мало кидків по воротам. Головна проблема – не вистачає виваженості у завершальні моменти, немає останнього пасу. Не дивно, що кращим гравцем на турнірі наразі є наш ворота Едуард Захарченко.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-