Ми з Джошуа демонструємо повагу один до одного – Володимир Кличко

Ми з Джошуа демонструємо повагу один до одного – Володимир Кличко

Відео
Укрінформ
Український боксер Володмир Кличко вважає, що така поведінка та рекламна кампанія, яка склалася перед поєдинком із Ентоні Джошуа, має бути позитивним прикладом для інших боксерів.

"Те, як відбувається рекламна кампанія бою, є великим посланням. Якщо порівняти це з багатьма іншими великими поєдинками, то такого ніколи ще не було", - передає слова Володимира Кличка ВВС із посиланням на Guardian.  

"Наше ставлення та повага одне до одного передаються усім молодим людям, які тренуються в залах", - вважає Володимир Кличко. Аби розпродати усі 90 тисяч квитків на Вемблі, суперникам не довелось "лаятись, кидати столи чи стакани".

"Ми живемо у божевільному світі, тому в такому жорстокому спорті як бокс має бути повага. Взаємоповага. Це те, що ми продемонстрували, і я пишаюсь цим".

"29 квітня ми покажемо, що наші успіхи не були збігом обставин. Це можливість для кожного члена моєї команди відновити свою репутацію і показати, що іноді бувають проблеми, й це нормально. Ми маємо шанс виправити свої помилки", - цитує Володимира Кличка Guardian.

Нагадаємо, поєдинок Володимир Кличко (64-4, 54 КО) - Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО)   за титули чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями IBF, IBO та WBA Super відбудеться 29 квітня (30 квітня в 1:00 за київським часом) на лондонському стадіоні "Вемблі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-