Футбольні зірки мадридського

Футбольні зірки мадридського "Реала" провели в Україні майстер-клас

Фото
Укрінформ
Екс-гравці ФК "Реал" (Мадрид) та діючі гравці ветеранської команди "Легенди Реал Мадрид"  Іван Перес та Франсіско Павон провели майстер-класи для юних футболістів Тернопільщини.

Іспанські футболісти Іван Перес та Франсіско Павон взяли участь у святкових спортивних заходах, які  проводились у Тернопільській області 17-18 квітня. Легенди іспанського футбольного клубу "Реал" (Мадрид) приїхали в Україну на запрошення голови Тернопільської обласної федерації футболу Тараса Юрика. Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Імениті гості протягом двох днів проводили відкриті уроки з футболу для юних футболістів Збаража, Великих Гаїв, Чорткова та Зборова, відповідали на численні запитання, роздавали автографи.

"Це було справжнє свято для багатьох дітей і це свято подарували двоє простих, надзвичайно відданих своїй професії екс-гравців «Реал Мадрид», діючих гравців ветеранської команди "Легенди Реал Мадрид" Франсіско Павон та Іван Перес. Очі дітей під час футбольного спілкування (майстер-клас, гра) зі своїми кумирами просто горіли", - розповів керівник футбольної Тернопільщини Тарас Юрик.

"З першого моменту, відколи ми вийшли з літака, ми відчули глибоку пошану і любов до нас, до цього виду спорту. Ми дуже раді, що нашою головною метою було спілкування з дітьми і прищеплення їм футбольних й загальнолюдських цінностей, які можна передати через цей вид спорту", - цитує Івана Переса інтернет-газета Тернопільщини ДОБА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-