Тренер Кличка: Володимир став набагато сильнішим ментально

Тренер Кличка: Володимир став набагато сильнішим ментально

Укрінформ
Тренер екс-чемпіона світу у суперважкій вазі Володимира Кличка Джонатон Бенкс розповів про свої відчуття перед боєм українця з молодим британцем Ентоні Джошуа.

Як зазначив тренер, після поразки від іншого британця - Тайсона Ф'юрі Кличко-молодший став набагато сильнішим ментально і розвинув почуття голоду до успіху, повідомляє Boxingnews

"У будь-якому великому бою стоїть завдання впоратися зі своїми емоціями. Якщо Володимир контролюватиме їх - все буде в порядку. Мотивація у Кличка змінилася. Він став набагато сильнішим ментально і розвинув величезне почуття голоду до успіху. А проблеми адаптації до стилів у Володимира ніколи не буде, бо він побачив кожен з них. Головне питання для мене: чи здатний ще Володимир на великі звершення або його час вже минув? Лише бій може дати відповідь на це запитання. Все побачимо у Лондоні ", - сказав Бенкс.

Нагадаємо, поєдинок Кличко - Джошуа відбудеться на лондонському стадіоні "Вемблі" 29 квітня. Наживо за боєм, на кону в якому стоятимуть титули чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями IBF, WBA Super та IBO, зможуть спостерігати 90 тисяч глядачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-